- Неодамнешно

Водич за мешање и оценување операции : 1-2 ниво : мешање на брзина за мешање сува објекти како што се брашно, путер, компири итн.3-4 ниво : мешање на брзина за течни материјал, како што се прелив за салата, итн.Ниво 5 : се користи за мешање на торта, колачи, леб, тесто.6 : применливи да се павлака, путер, шеќер, како што не печени слатки, десерти, закуски, итн.7 : да се помине јајце, шеќер, Пире од КомпирОсновните алатки од суштинско значење за правење тесто.Овој производ е мала, исклучителна пакување, е најдобар избор за пријатели и семејство.Користење на прашањето за одговарање :
1, зошто некои нови инсталирани whisk електрична енергија и некои мирис, и без мирис?
Прво, потрошувачите може да бидат сигурни, мирис и не е проблем со квалитетот на производите. Ова е мирисот на јаглерод четка и роторот триење топлина генерирана во внатрешноста на машината. Кога машината по неколку пати, вкусот ќе исчезне природно. Покрај тоа, ние знаеме дека во фабриката ќе бидат тестирани, на еден процес е моќта тест. Така на квалитетот на ујп може остатокот увери о.2, дали може да се користи за да се направи тесто?
Може да биде, тоа е вид на ретки, како и паста, а не како тесто. Бидејќи мешање или својата основна улога, тестото ќе се скрши јајце beater, не се обиде.3, можете да направите путер?
Не, заглавени во 2 блок на путер мешање на главата, што предизвикува мешање на глава фрактура штета.4, дали ќе може да помине тесто крем?
Може да мине времето обично е околу 10-20 минути, со цел да вметнете коренот стапчиња за јадење да не падне за успех5, како да се користи јајце миксер :
Кога eggbeater се користи континуирано во период од време (3-5 минути или па) по греење, ве молиме остатокот увери дека тоа е нормален феномен, бидете сигурни да ги споделите со тоа одмор и употреба на линија, генерален миксер ќе биде таква, внимание мора да се посвети на правилната употреба метод може да се продолжи на машина за живот.6, миксер за тоа како да се излезе од тоа? Многу едноставна, а тоа е, опрема прекинувачот е на линија.