• Неодамнешно
  • -5 %
AS10D31 Лаптоп со Батерија за ACER 4741 5741 5742 5750 4750g 5560G 5742G 5750G AS10D75 AS10D51 AS10D61 AS10D71 КАКО

AS10D31 Лаптоп со Батерија за ACER 4741 5741 5742 5750 4750g 5560G 5742G 5750G AS10D75 AS10D51 AS10D61 AS10D71 КАКО

DEN 848.00
DEN 892.80

Количината на стоката
Това е достапна

8 V
капацитет : 4400m Ah
Тип На Производ : Замена На Батеријата (100% Сосема Нов)
Состојба : НОВА.123
Овој Лаптоп Батеријата е исто така компатибилна со следниве модели :
За Acer
Се стремат 4250 се Стремат 4251 се Стремат 4252 се Стремат 4253 се Стремат 4253 G се Стремат 4333 се Стремат 4339 се Стремат 4349 се Стремат 4352 се Стремат 4551 се Стремат 4551 G се Стремат 4551 G-P322 G32 Mn се Стремат 4552 се Стремат 4552-5078 се Стремат 4552 G се Стремат 4560 се Стремат 4560 G се Стремат 4625 се Стремат 4733 Z се Стремат 4738 се Стремат 4738 G се Стремат 4738 Z се Стремат 4738 ZG се Стремат 4739 се Стремат 4739 Z се Стремат 4741 се Стремат 4741 G се Стремат 4741 G-332 G32 Mnsk се Стремат 4741 G-332 G50 Mn се Стремат 4741 G-372 G50 Mnkk02 се Стремат 4741 G-372 G50 Mnkk06 се Стремат 4741 G-432 G50 Mnkk01 се Стремат 4741 G-5452 G50 Mnkk04 се Стремат 4741 G-5462 G50 Mnkk05 се Стремат 4741 G-5464 G50 Mn се Стремат 4741 Z се Стремат 4741 ZG се Стремат 4741 ZG-P602 G50 Mnkkc се Стремат 4741 ZG-P622 G50 Mnkk03 се Стремат 4743 се Стремат 4743 G се Стремат 4743 Z се Стремат 4743 ZG се Стремат 4750 се Стремат 4750 G се Стремат 4750 ZG се Стремат 4752 се Стремат 4752 G се Стремат 4752 Z се Стремат 4752 ZG се Стремат 4755 се Стремат 4755 G се Стремат 4755 ZG се Стремат 4771 се Стремат 4771 G се Стремат 4771 Z се Стремат 5250 се Стремат 5251 се Стремат 5251-1005 се Стремат 5251-1549 се Стремат 5252 се Стремат 5253 се Стремат 5253 G се Стремат 5333 се Стремат 5336 се Стремат 5349 се Стремат 5350 се Стремат 5551 се Стремат 5551-2013 се Стремат 5551-2036 се Стремат 5551-2805 се Стремат 5551-4200 се Стремат 5551-4937 се Стремат 5551-P323 G32 Mnsk се Стремат 5551 G се Стремат 5551 G -4280 се Стремат 5551 G -4591 се Стремат 5551 G-P324 G32 Mn се Стремат 5552 се Стремат 5552 G се Стремат 5560 се Стремат 5560 V3 се Стремат 5560 G се Стремат 5733 се Стремат 5733 Z се Стремат 5736 се Стремат 5736 G се Стремат 5736 Z се Стремат 5736 ZG се Стремат 5741 се Стремат 5741-332 G25 Mn се Стремат 5741-333 G32 Mn се Стремат 5741-334 G32 Mn се Стремат 5741-334 G50 Mn се Стремат 5741-3404 се Стремат 5741-3541 се Стремат 5741-433 G32 Mn се Стремат 5741-434 G50 Mn се Стремат 5741-5698 се Стремат 5741-5763 се Стремат 5741 G се Стремат 5741 G-332 G50 Mn се Стремат 5741 G-333 G32 Bn се Стремат 5741 G-334 G50 Mn се Стремат 5741 G-334 G64 Mn се Стремат 5741 G-434 G64 Bn се Стремат 5741 G-5452 G50 Mnck се Стремат 5741 G-5452 G50 Mnkk се Стремат 5741 G-5452 G50 Mnsk се Стремат 5741 Z се Стремат 5741 ZG се Стремат 5742 се Стремат 5742 G се Стремат 5742 Z се Стремат 5742 ZG се Стремат 5750 се Стремат 5750 G се Стремат 5750 G-2312 G50 се Стремат 5750 TG се Стремат 5750 Z се Стремат 5750 ZG се Стремат 5755 се Стремат 5755 G се Стремат 5755 Z се Стремат 5755 ZG се Стремат 7251 се Стремат 7551 се Стремат 7551-2755 се Стремат 7551-3068 се Стремат 7551-3416 се Стремат 7551-3634 се Стремат 7551-5358 се Стремат 7551 G се Стремат 7551 G-5407 се Стремат 7551 G-5821 се Стремат 7551 G-6477 се Стремат 7551 Z се Стремат 7551 ZG се Стремат 7552 G се Стремат 7552 G-5107 се Стремат 7552 G-5488 се Стремат 7552 G-6061 се Стремат 7560 се Стремат 7560 G се Стремат 7741 се Стремат 7741-333 G25 Mn се Стремат 7741-5137 се Стремат 7741-7870 се Стремат 7741 G се Стремат 7741 G-333 G25 Bn се Стремат 7741 G-333 G32 Mn се Стремат 7741 G-334 G50 Mn се Стремат 7741 G-3647 се Стремат 7741 G-374 G64 Mn се Стремат 7741 G-434 G50 Mn се Стремат 7741 G-464 G64 Mn се Стремат 7741 G-7017 се Стремат 7741 Z се Стремат 7741 Z-4475 се Стремат 7741 Z-4592 се Стремат 7741 Z-4633 се Стремат 7741 Z-4643 се Стремат 7741 Z-4815 се Стремат 7741 Z-5731 се Стремат 7741 Z-P614 G50 Mn се Стремат 7741 ZG се Стремат 7741 ZG-P604 G50 Mn се Стремат 7750 се Стремат 7750 G се Стремат 7750 Z се Стремат 7750 ZG се Стремат AS4250-C52 G25 Mikk се Стремат AS5250-C52 G25 Mikk се Стремат AS5250-C53 G25 Mikk се Стремат AS5250-E352 G32 Mikk се Стремат AS5253-C52 G32 Mnkk се Стремат AS5253-C54 G50 Mnkk се Стремат AS5253-E353 G32 Mnrr се Стремат AS5253-E354 G32 Mnkk се Стремат AS5741 се Стремат AS5741-H32 C/S Стремат AS5741-H32 C/SF се Стремат AS5741-H54 D/LS се Стремат AS5741-H54 D/S Стремат AS5741-H54 D/SF се Стремат AS5741-N32 C/KF се Стремат AS5741-N32 D/К Стремат AS5741-N54 E/К Стремат AS5741-N54 E/KF Travel Mate 4370 Travel Mate 4740 Travel Mate 4740-352 G32 Mn Travel Mate 4740-432 G50 Mna Travel Mate 4740-5261 Travel Mate 4740-5452 G50 Mnssb Travel Mate 4740-5462 G50 Mnss02 Travel Mate 4740-7552 Travel Mate 4740-7787 Travel Mate 4740 G Travelmate 4740 Z Travel Mate 4750 Travelmate 5335 Travel Mate 5335 G Travel Mate 5335 Z Travel Mate 5340 Travel Mate 5340 G Travelmate 5542 Travelmate 5542 G Travelmate 5735 Travelmate 5735 Z Travelmate 5735 ZG Travel Mate 5740 Travel Mate 5740-332 G16 Mn Travel Mate 5740-332 G25 Mn Travel Mate 5740-333 G25 Mn Travel Mate 5740-333 G32 Mn Travel Mate 5740-352 G25 Mn Travel Mate 5740-372 G25 Mnss Travel Mate 5740-434 G32 Mn Travel Mate 5740-5092 Travel Mate 5740-524 G32 Mn Travel Mate 5740-5896 Travel Mate 5740-5952 Travel Mate 5740-6070 Travel Mate 5740-6291 Travel Mate 5740-6529 Travel Mate 5740 G Travel Mate 5740 G-334 G32 Mn Travel Mate 5740 G-434 G32 Mn Travel Mate 5740 G-524 G50 Mn Travel Mate 5740 G-528 G64 Mn Travel Mate 5740 G-5452 G32 Mnss Travel Mate 5740 G-6765 Travelmate 5740 Z Travel Mate 5740 Z-P602 G25 Mn Travel Mate 5740 Z-P604 G32 Mnss Travel Mate 5742 Travel Mate 5742-372 G25 Mn Travel Mate 5742-373 G32 Mn Travel Mate 5742-463 G32 Mn Travel Mate 5742-5562 G50 Mnss01 Travel Mate 5742-7013 Travel Mate 5742-7159 Travel Mate 5742-7399 Travel Mate 5742-7906 Travel Mate 5742-7908 Travel Mate 5742 G Travel Mate 5742 Z Travel Mate 5742 Z-4693 Travel Mate 5742 ZG Travel Mate 5744 Travel Mate 5744 G Travel Mate 5744 Z Travelmate 5760 Travelmate 5760 G Travel Mate 6495 Travel Mate 6495 G Travel Mate 6495 T Travel Mate 6495 TG Travel Mate 6595 Travel Mate 6595 G Travel Mate 6595 T Travel Mate 6595 TG Travel Mate 7340 Travel Mate 7740 Travel Mate 7740-352 G32 Mn Travel Mate 7740-353 G25 Mnss Travel Mate 7740-434 G32 Mnss Travel Mate 7740 G.

Клучни карактеристики

Број На Модел На:
AS10D31Laptop Батеријата за ACER
Пакет:
Yes
Бренд Име:
HSW
Капацитетот На Батеријата:
4001 - 5000 MAh
Батеријата Напон:
10.8 V
Компатибилен Бренд:
Acer
Тип:
Li-Ion
боја:
Црна
Уверение:
CE,FCC, RHOS
Инвентар:
во парк
Тип:
Li-Ion
Батеријата клетки:
6 Клетки
Место на Потекло:
Guangdong, Кина (Копно)
Производи Статус:
Акции

Слични производи во категоријата